субота, 18. децембар 2010.

Сајам образовања

Данас је у просторијама Пољопривредно-хемијске школе у Обреновцу одржан Сајам образовања за средњошколце. Сајам је организовала Канцеларија за младе Градске општине Обреновац у сарадњи са Пољопривредно-хемијском школом из Обреновца, удружењем грађана "Шанса" и Форумом младих са инвалидитетом.

На сајму су излагали: Висока школа за рачуноводство и берзанско пословање, Филозофски факултет, Рударско геолошки факултет, Хемијски факултет, Висока ICT школа, Шумарски факултет, Пољопривредни факултет, Универзитет Сингидунум, Фармацеутски факултет, Универзитет Метрополитан, Мегатренд универзитет, Математички факултет, Економски факултет и Висока туристичка школа. На сајму су истовремено били направљени инфо пултови на којима су били постављени компјутери са интернет конекцијом и директним линковима до wеб презентација свих факултета у Србији.

Сајам професионалне оријентације који је данас организован имао је за циљ да повећа информисање средњошколаца из Обреновца о студијским програмима разних факултета и на тај начин подстакне средњошколце завршних година за наставак образовања.

Нема коментара:

Постави коментар